Discom B.V. logo
Taal selecteren
Home Referenties Tanker capwater

Tanker 'Capwater'

Tanker 'Capwater' Scheepswerf Breko heeft Discom B.V. benaderd om een ontwerp te maken voor de uitlaatsystemen met bijpassende elastische opstelling voor de tanker Capewater.
Aan de hand van de verstrekte tekeningen en de gegevens van de motoren heeft Discom B.V. een advies uitgebracht voor de leidingdiameters, de geluiddempers en de elastische opstelling van de leidingen.
Na overleg met Scheepswerf Breko is gekozen voor de meest praktische oplossing en deze is vervolgens door Discom B.V. geproduceerd en geleverd.

Brinkmann & Niemeijer (B&N) is opgericht in 1828 en is gespecialiseerd in het bouwen van aggregaten, pompsets, hydraulieksets, geluidgedempte omkastingen en containers. B&N is officieel importeur van o.a.: Lister-Petter, Daewoo, Mecc Alte en Westerbeke.
B&N levert vanaf een standaard frame tot supergeluidgedempte uitvoeringen afhankelijk van de wensen van de klant. De producten van B&N, zoals aggregaten en pompsets, zijn toepasbaar in verschillende marktsegmenten, zoals de aannemerij, pleziervaart, beroepsvaart en de telecom-markt.
B&N kan aggregaten en pompsets leveren met een geluidsniveau onder het momenteel geldende minimum niveau conform de Europese wetgeving. Om aan deze eis te kunnen voldoen heeft B&N Discom B.V. gekozen als leverancier voor de uitlaatdempers en dit betreft zowel standaard uitlaatdempers als klantspecifieke uitlaatdempers.

Meer referenties    ‣