Discom B.V. logo
Taal selecteren
Home Nieuws maatregelen tegen verspreiding coronavirus

maatregelen tegen verspreiding coronavirus

17 maart 2020

Alblasserdam, 16

Betreft : Maatregelen om het Coronavirus tegen te gaan.

 

Geachte relatie, 

Via deze brief laten wij u weten dat Discom besloten heeft de adviezen van de overheid op te volgen om zoveel mogelijk besmetting met het Coronavirus voor iedereen tegen te gaan. Daarnaast proberen we er voor te zorgen de continuïteit van Discom en onze dienstverlening te waarborgen en de gezondheid van onze medewerkers en relaties scherp in de gaten te houden. 

Wat houdt dit voor u in? Onze medewerkers bezoeken geen relaties in het binnen- en buitenland in de periode van 16 maart tot 5 april a.s. Discom is gesloten voor relaties met uitzondering voor leveringen/chauffeurs in de periode van 16 maart tot 5 april a.s. Alle reeds gemaakte afspraken in bovenvermelde periode worden geannuleerd. Graag maken wij op een later tijdstip een nieuwe afspraak met u. Onze kantoormedewerkers volgen het advies van de overheid op om zo veel mogelijk thuis te werken in de periode van 16 maart tot 5 april. U kunt vanzelfsprekend onze medewerkers telefonisch en per mail bereiken. 

Discom streeft er naar om de dienstverlening zo veel mogelijk te continueren, zoals u van ons gewend bent maar vraagt uw begrip wanneer er enige vertraging kan ontstaan.   

Laten we er samen voor zorgen dat we deze crisissituatie op een goede manier doorstaan. 

Met vriendelijke groet,

 

Het Management Team van Discom BV

 

Meer nieuws    ‣

Nieuwsbericht delen
  • Mail
  • Print