Discom B.V. logo
Taal selecteren
Home Nieuws Hans Hillen per 1 oktober a.s. voorzitter NIDV

Hans Hillen per 1 oktober a.s. voorzitter NIDV

15 juni 2017

Hans Hillen per 1 oktober a.s. voorzitter NIDVHet bestuur van de stichting Nederlandse Industrie voor Defensie en Veiligheid (NIDV) heeft Hans Hillen per 1 oktober a.s. benoemd tot haar voorzitter. Hillen was van 2010 tot 2012 minister van Defensie. Daarvoor was hij lid van de Eerste en Tweede Kamer. Ook heeft hij ervaring in het onderwijs, de journalistiek en overheidsvoorlichting.

Hans Hillen: ‘Samen met het NIDV-bureau wil ik mij inzetten om de intensiveringen van zowel het publieke defensie- als veiligheidsbudget zo veel mogelijk ten goede te laten komen aan de Nederlandse Defensie- en Veiligheids Industrie, binnen de steeds internationaler wordende omgeving. Ik ken de Nederlandse industrie om haar kwalitatieve en innovatieve karakter tegen concurrerende prijzen. Ik dank het NIDV-bestuur voor het in mij gestelde vertrouwen’.

De heer Hillen zal gastheer zijn tijdens het NIDV-symposium dat op 30 november a.s. in Ahoy wordt gehouden.

Karla Peijs heeft te kennen gegeven na bijna 5 jaren haar voorzitterschap neer te willen leggen. Zij heeft er alle vertrouwen in dat met Hans Hillen als voorzitter de toekomst van de NIDV is verzekerd.

Discom is al geruime trots lid van de NIDV en dankt Karla Peijs voor haar bewezen diensten en wenst Hans Hillen veel succes in deze mooie en uitdagende functie!

Bron: persbericht NIDV

Meer nieuws    ‣

Nieuwsbericht delen
  • Mail
  • Print