Discom B.V. logo
Taal selecteren
Home Nieuws Discom steunt de Roparun!

Discom steunt de Roparun!

1 juni 2017

Discom steunt de Roparun!Discom draagt graag haar steentje bij om de wereld een beetje mooier te maken en doet dit op verschillende manieren. Allereerst met onze producten, maar ook middels het steunen van diverse doelen en initiatieven die hiertoe leiden.

Stichting Roparun doet dit ook en dan in het speciaal voor de zorg van de mensen met kanker.

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: 

 

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Naast de sportieve inspanning, moet er ook een inspanning geleverd worden om geld op te halen voor het doel. Teams doen dit door het organiseren van allerlei acties. Denk hierbij aan het inpakken van boodschappen, het wassen van auto’s, het houden van collectes en het zoeken naar sponsors.

De afgelopen 25 edities van de Roparun is al meer dan 73 miljoen euro opgehaald voor zorg voor mensen met kanker.

Discom is trots dat twee van onze medewerkers, Wim Konijnenburg en Lydia Dekker, zich ook dit jaar weer inzetten tijdens de Roparun!

Zij maken deel uit van Team Melius (120) uit Barendrecht en vertrekken dit jaar op zaterdag 3 juni vanuit Hamburg en zullen maandag 5 juni a.s. weer aankomen op de Coolsingel in Rotterdam.

Wij wensen hen, en natuurlijk de rest van team, heel veel succes tijdens de sportieve prestatie!

Meer nieuws    ‣

Nieuwsbericht delen
  • Mail
  • Print